Powiem Ci, ze jak pojezdzi sie troche SUVem/terenowka, to potem ciezko jest sie przesiasc do płaskiego.
Jak wsiadalem spowrotem do Octavi, to myslalem ze siedze na ziemi.
Zamieszczone przez Thundi
A rocznik się zgadza
Zgadza sie. Od 2007r. nie naklejali oznaczenia 5,7l, tylko za doplata.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Powiem Ci, ze jak pojezdzi sie troche SUVem/terenowka, to potem ciezko jest sie przesiasc do płaskiego.
hehe znam to.
Zamieszczone przez Purchawa
Od 2007r. nie naklejali oznaczenia 5,7l, tylko za doplata.
A tego nie wiedziałem, notabene dziwne zachowanie wszyscy raczej robią odwrotnie i za darmo (znaczy można zamówić auto bez oznaczeń i nic się za to nie płaci - notabene da się dostać w woreczku oznaczenie).
Purchawa, no i oczywiście gratulacje zakupu no i banana nieustającego na twarzy w tym potworku
Dzieki! Co prawda Jeep'a mam od wrzesnia i zrobilem nim z 13kkm z czego 3kkm po kaszubskich bezdrozach, to banan na twarzy caly czas jest. Szczegolnie w taka pogode jak teraz. :szeroki_usmiech
Nie przesadzajmy. Przy 140km/h czyli ichnie hajłejowe 85mph, ma w okolicach 2000rpm. Przy takich obrotach ten silnik, nawet nie wie ze pracuje.
Do tego MDS, pewnie cos daje. Pewnie niewiele, ale zawsze cos.
I trzeba przyznac, ze akurat te 130-140km/h to idealna predkosc w tym aucie. Jest na maksa cicho, jedynie opony slychac. Mozna komfortowo rozmawiac.
Dopiero tak powyzej 150km/h zaczyna byc czuc aerodynamike wersalskiego kredensu.
Co nie zmienia faktu ze ta 2 i pol tonowa kobyla do 180km/h rozpedza sie bez najmniejszej zadyszki. Wyprzedzanie tez nie stanowi problemu, nawet w piec osob i pelnym bagaznikiem kul do kregli. :szeroki_usmiech
Jak dla mnie to auto ma tylko dwie wady. Brak xenonow i troche za maly bak, co powoduje czasem uciazliwy zasieg. Xenony maja byc od tego roku modelowego, wiec moze bedzie mozna zrobic jakis przeszczep.
Tak, to nie ma sie do czego przyczepic.
nooooo, juz myslałem, że zwolennicy octavii TDI się nie odezwą :wink:
:roll: :?:
Adam, słyszałem po prostu już różne opinie o kilku fajnych autach, np. BMW 535d, że są gorsze od O1 bo więcej palą i mają mniejszy kufer
Nie bierz tego do siebie.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Adam, słyszałem po prostu już różne opinie o kilku fajnych autach, np. BMW 535d, że są gorsze od O1 bo więcej palą i mają mniejszy kufer
Nie bierz tego do siebie.
Komentarz